Låneförbindelse

Första spelåret kan du låna blås- eller stråkinstrument. Du behöver inte betala för det. Du ska lämna tillbaka instrumentet när du har spelat ett år eller om du slutar på Kulturskolan.

För att signera låneförbindelse måste du logga in med Bank-ID, välja vilket barn det gäller och fylla i instrumentets ID (läraren hjälper dig att hitta det). För att få en kvittens måste du fylla i en e-postadress. Sedan signerar du med Bank-ID och godkänner våra låneregler, som du hittar längre ner på sidan. 

Klicka här för att komma till låneförbindelsen 

Observera att sidan kan ta en liten stund att ladda. 

Låneregler

Instrumentet är inte försäkrat av Kulturskolan. Vid förlust av eller skada på instrumentet är vårdnadshavaren skyldig att meddela Kulturskolan och vid anfordran ersätta förlusten eller skadan.

Utlåningstiden är två terminer. Låntagaren är skyldig att vårda instrumentet väl. Förbrukningsdelar som strängar, plektrum eller rör ersätts av låntagaren.

Lånat instrument får inte lånas ut till eller användas av någon annan person än eleven.

Om eleven slutar i Kulturskolan ska instrumentet med tillbehör lämnas tillbaka. Ta kontakt med Kulturskolan för att komma överens om återlämning.

Om instrumentet inte lämnas tillbaka vid lånetidens slut, kan instrumentet komma att betraktas som förlorat och då kommer en kostnad att debiteras målsman/låntagaren för att köpa nya låneinstrument.

För frågor om låneinstrument kontaka kulturskolan.instrument@kungsbacka.se.